Activiteitenboekje 2021-2022>>>
We hopen in het nieuwe seizoen weer met de activiteiten te kunnen beginnen. In het Activiteitenboekje staat alles duidelijk vermeld. Hieronder vermelden we de 'vaste' en eerstvolgende activiteiten.

Koffietijd Op de Helte en Koffie- en ontmoetingsochtend in Roderwolde
Op de Helte
Elke woensdagochtend van 09.30 - 11.00 uur vanaf 1 september
Info: Ilse van Huffelen: E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Roderwolde Jeugdgebouw Pastorielaan
Elke eerste dinsdagmorgen van de maand - eerste keer 7 september
Info: Lykle de Boer: E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Breviergebed op woensdagochtend in de Jacobskerk Roderwolde
Elke woensdagochtend om 08.30 uur staat de kerk van Roderwolde open. We bidden een breviergebed. Drie psalmen, een Bijbeltekst, stilte, en voorbeden, afgewisseld met een gezang en de lofzang van Zacharias. Na ongeveer een half uur ga je verfrist de dag weer in. Van harte welkom. Je hoeft je niet aan te melden.
Ds. Sybrand van Dijk - E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

STILTE zoeken, vinden, horen, zien
Elke vrijdag is de Catharinakerk toegankelijk van 11.00 – 12.00 uur voor een moment van rust en om in stilte een kaarsje voor een dierbare te branden.
Info: Tineke de Groot - E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Bijbelkring - eerste bijeenkomst 23 september
We gaan weer op weg, donderdagavond. Eens in de drie weken. We starten bij Genesis 12, want daar waren we gebleven. Van harte welkom.
Datum: Eerste keer: donderdag 23 september
Plaats: Op de Helte - Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Opgave: ds. Sybrand van Dijk - E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - T: 06-39591901


Taakgroep Vorming en Toerusting>>>
Truus de Jong, secretaris: e-mailcontact>>>

Terug naar Home>>>

X

Right Click

Geen kopieermogelijkheid