Activiteitenboekje 2021-2022>>>
We zijn vanaf februari 2022 weer met de activiteiten begonnen, voor zover mogelijk.
Hieronder vermelden we de eerstvolgende activiteiten en onderaan de vaste activiteiten.

ACTIVITEITEN BINNENKORT

Bijbelkring donderdag 2 juni
Plaats: Op de Helte - Tijd 19.30 - 21.00 uur

Taakgroep Vorming en Toerusting
Truus de Jong, secretaris: e-mailcontact

VASTE ACTIVITEITEN

Koffietijd Op de Helte en Koffie- en ontmoetingsochtend in Roderwolde
Op de Helte
Elke woensdagochtend van 09.30 - 11.00 uur:
Fokke de Jong maakte een aantal foto's van één van deze gezellige morgens: zie>>>
Roderwolde Jeugdgebouw Pastorielaan
Elke eerste dinsdagmorgen van de maand.

Breviergebed op woensdagochtend in de Jacobskerk Roderwolde:
Elke woensdagochtend om 08.30 uur staat de kerk van Roderwolde open. We bidden een breviergebed. Drie psalmen, een Bijbeltekst, stilte, en voorbeden, afgewisseld met een gezang en de lofzang van Zacharias. Na ongeveer een half uur ga je verfrist de dag weer in. Van harte welkom. Je hoeft je niet aan te melden.

STILTE zoeken, vinden, horen, zien
Elke vrijdag is de Catharinakerk toegankelijk van 11.00 – 12.00 uur voor een moment van rust en om in stilte een kaarsje voor een dierbare te branden.