Activiteitenboekje 2020-2021

Breviergebed op woensdagochtend 09.00 uur in de Jacobskerk gaat wel door!
Elke woensdagochtend om negen uur staat de kerk van Roderwolde open. We bidden een breviergebed. Drie psalmen, een Bijbeltekst, stilte, en voorbeden, afgewisseld mety een gezang en de lofzang van Zacharias. Na ongeveer een half uur ga je verfrist de dag weer in.
Aanmelden is niet nodig, van harte welkom.

Alle activiteiten afgelast
Helaas hebben we alle activiteiten van de Taakgroep Vorming en Toerusting vanwege de coronamaatregelen moeten afgelasten.
Dat gelt ook voor het koffiedrinken in Roderwolde en in Op de Helte.

We maken uitzondering voor de Voettocht in Advent.
Met een hartelijke groet, zorg goed voor u zelf en elkaar. Truus de Jong – Theessink
Aangepaste Voettocht in Advent op zondagmorgen 13 december: Zie flyer>>>
We missen het contact met elkaar en het delen van onze verhalen. Omdat juist dàt het doel van de voettocht in Advent is, willen wij deze op een aangepaste wijze organiseren. We lopen in kleine groepjes, twee aan twee door het Mensingebos, krijgen onderweg een kop soep aangereikt en eten onze meegebrachte broodjes en gaan in gesprek over bepaalde vragen.
De totale wandeling zal korter zijn dan u gewend bent omdat er één pleisterplaats is. Rekent u maar op een wandeling in de ochtend van goed twee-en-een-half uur met vertrek vanaf de Catharinakerk en een bezinningsmoment daarna. De precieze details over tijd en plaats komen nog, maar u kunt zich al wel hiervoor opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor maximaal 30 personen.
Kunt u die zondag niet maar hebt u wel belangstelling voor een wekelijkse wandeling op bepaalde dagen? Bij voldoende belangstelling organiseren wij dan regelmatige wandelmomenten. Namens Vorming en Toerusting, Nettie Kramer

Besluit Kerkenraad
De kerkenraad heeft tijdens de vergadering op 19 oktober besloten dat, met uitzondering van de vieringen,  alle activiteiten en bijeenkomsten de komende tijd vervallen.

Degenen die zich al hebben opgegeven, krijgen persoonlijk bericht als een activiteit wordt afgelast of uitgesteld. Dit geldt in ieder geval voor de volgende activiteiten:

Zie verder voor alle geplande activiteiten het Activiteitenboekje 2020-2021