Activiteitenboekje 2021-2022>>>
We hopen in het nieuwe seizoen weer met de activiteiten te kunnen beginnen. In het Activiteitenboekje staat alles duidelijk vermeld. Hieronder vermelden we de 'vaste' en eerstvolgende activiteiten.

Koffietijd Op de Helte en Koffie- en ontmoetingsochtend in Roderwolde
Op de Helte
Elke woensdagochtend van 09.30 - 11.00 uur vanaf 1 september
Roderwolde Jeugdgebouw Pastorielaan
Elke eerste dinsdagmorgen van de maand - eerste keer 7 september

Breviergebed op woensdagochtend in de Jacobskerk Roderwolde
Elke woensdagochtend om 08.30 uur staat de kerk van Roderwolde open. We bidden een breviergebed. Drie psalmen, een Bijbeltekst, stilte, en voorbeden, afgewisseld met een gezang en de lofzang van Zacharias. Na ongeveer een half uur ga je verfrist de dag weer in. Van harte welkom. Je hoeft je niet aan te melden.

STILTE zoeken, vinden, horen, zien
Elke vrijdag is de Catharinakerk toegankelijk van 11.00 – 12.00 uur voor een moment van rust en om in stilte een kaarsje voor een dierbare te branden.

Bijbelkring - eerste bijeenkomst 23 september
We gaan weer op weg, donderdagavond. Eens in de drie weken. We starten bij Genesis 12, want daar waren we gebleven. Van harte welkom.
Datum: Eerste keer: donderdag 23 september
Plaats: Op de Helte - Tijd: 19.30 - 21.00 uur