header_gerard_b.jpg

Activiteiten en Concerten
We plaatsen hier activiteiten en komende concerten, die niet alleen voor onze kerkleden interessant zijn; sommige kerkleden doen er wel actief aan mee. 

Graag een activiteit of concert plaatsen? Mail naar de  webmasters>>>


Concerten Groninger Mozart Ensemble in Haren en Roden
Zie flyer: 
Concert Mozart Ensemble 26 nov. in OdH, Roden

Orgelconcert 19 november 16.00 De Edenhof
Concert door organisten Sybolt en Euwe de Jong en sopraan Judith Pranger ter gelegenheid van 40 jaar BAG orgel te Een
De met name om hun vierhandige Bach-vertolkingen geroemde organisten Euwe de Jong en Sybolt de Jong brengen met sopraan Judith Pranger een gevarieerd programma. Onder de naam DeJongDeJongPlus zingen en spelen ze een bijzondere variatie aan muziekstukken, veelal in eigen bewerkingen. De organistenbroeders spelen afwisselend op twee kofferharmoniums en (vierhandig) op het jubilerende orgel van De Edenhof.
We sluiten het jubileumconcert feestelijk af met een hapje en een drankje.
De entree is gratis, wel is er een collecte.

Kerkcafé: elke eerste zondag in de maand 
KerkCafé is niet alleen bedoeld voor trouwe kerkgangers, maar vooral voor mensen die God niet of niet meer kennen, misschien wel zoek zijn naar God.
En mensen die om een of andere reden de weg naar de kerk zijn kwijt geraakt. Of mensen die eenzaam zijn, graag met anderen willen praten over levensvragen.
Kent u zulke mensen, dan kunt u ze doorverwijzen naar het KerkCafé.
Wij vragen gebed voor onze vaste gasten en voor onszelf. Bid u mee voor wijsheid en mogelijkheden om in deze tijd het evangelie uit te dragen?
Namens het kernteam KerkCafé, Heleen Noordhof - Voor info mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook: @kerkcaferoden - Instagram:kerkcaferoden

Terug naar Home>>>