Activiteiten en Concerten
We plaatsen hier activiteiten en komende concerten, die niet alleen voor onze kerkleden interessant zijn; sommige kerkleden doen er wel actief aan mee.

Graag een activiteit of concert plaatsen? Mail naar de  webmasters>>>

Alzheimer Café Noordenveld op donderdag 1 september 2022:
In gesprek met Gerdien Breimer over hoe zij, haar broers en zus, samen met hun moeder die dementie had, het pad van deze ziekte zijn gegaan. Wat kwamen zijn tegen aan verdriet en vrolijkheid, aan boosheid en humor, aan onverwachte dingen. Hoe gingen zij daarmee om en hoe hielden zij het vol?
Welkom in Zorgcentrum De Hullen, Ceintuurbaan Zuid 21 te Roden
Zaal open 19.00 uur, aanvang 19.30 uur, sluiting 21.30 uur
Voor meer informatie: WiN (Welzijn in Noordenveld) T: 050-3176500

‘SAMEN OP PAD’ met Alzheimer Café Noordenveld op woensdag 21 september 2022
Alzheimer Café neemt belangstellenden (in het bijzonder mensen met dementie en hun begeleiders) letterlijk mee, samen op pad langs vier historische locaties in Roden. Keuze uit: Havezate Mensinge, Scheepstrakabinet, Museum Kinderwereld en Catharinakerk.
Ontvangst rond 14.30 uur in de Winsinghhof, waar ook de middag omstreeks 17.00 uur wordt besloten.

Opgave vóór 12 september bij:
Jan Rodenboog – T: 06 25200634
Aly van Beijeren – T: 06 52418436

Elke eerste zondag in de maand: KerkCafé in De Deel! (Onder voorbehoud)
Kerkcafé al langere tijd in het Scheeptra Trefpunt, maar vanwege de Corona tijdelijk in De Deel, Brink 2.
KerkCafé is niet bedoeld voor trouwe kerkgangers, maar voor mensen die God niet of niet meer kennen, misschien wel zoek zijn naar God.
En mensen die om een of andere reden de weg naar de kerk zijn kwijt geraakt. Of mensen die eenzaam zijn, graag met anderen willen praten over levensvragen.
Kent u zulke mensen, dan kunt u ze doorverwijzen naar het KerkCafé.
Wij vragen gebed voor onze vaste gasten en voor onszelf. Bid u mee voor wijsheid en mogelijkheden om in deze tijd het evangelie uit te dragen?
Namens het kernteam KerkCafé, Heleen Noordhof - Voor info mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook: @kerkcaferoden - Instagram:kerkcaferoden