groenteEen lange tijd is er geen inzameling van producten voor de voedselbank bij de kerk geweest i.v.m. corona. Wanneer er weer een inzameling is, is nog niet bekend. Dit ligt er aan wanneer er weer meer kerkgangers kunnen worden toegelaten en hoe de coronaontwikkelingen de komende tijd zullen zijn. Er is wel behoefte aan producten. Vraag van de voedselbank is of er ook producten naar de voedselbank gebracht kunnen worden. Er is op dit moment behoefte aan: kaas, thee, koffie, pads of bonen, augurken, uitjes en azijn voor dressing, pakjes of blikken soep en groente in pot of blik.
Dit kan gebracht worden elke donderdagmiddag van 13.00u. tot 16.00u. Ceintuurbaan Noord 122 9301 NZ Roden. (Het is achter het pompstation, grote parkeerplaats over en dan links).
Saakje Boonstra

Wilt u meer weten over de Voedselbank; de website is: www.voedselbanknoordenveld.nl