kopkerknieuwsklein.jpg

Kerknieuws

Het informatieblad 'Kerknieuws' van onze gemeente verschijnt eenmaal in de vier weken, uitgezonderd in de zomervakantie.
Het zomernummer geldt voor acht weken.

Het Kerknieuwsrooster 2022 (Jaargang 26) met verschijningsdata en details is hier>>> in te zien. N.B.: Nummer 26-12 geldt voor 5 weken!

Zomernummer 2607 van 29 juni tot 24 augustus
Op 29 juni 2022 is het zomernummer van Kerknieuws verspreid met veel informatie en interessante artikelen. Omdat er geen ruimte meer was voor de rubriek 'Adem van het jaar', kan via deze link de uitgebreide informatie over de lezingen enz. alsnog worden ingezien.
N.B. In Kerknieuws is een foutief rek.nummer vermeld van de Kledingbank;
het juiste nummer is: NL49 INGB 0650 7116 10 t.a.v. Stichting Kledingbank Noordenveld.
Namens Ellen Rusch, secreataris St. Kledingbank, excuses voor het ongemak.

Voor een abonnement op Kerknieuws vragen we een bijdrage van € 11,50 per jaar: Bij voorkeur via automatische incasso
U kunt hier>>> een aanmeldingsformulier downloaden.

Een digitaal abonnement is ook mogelijk voor € 5,-- per jaar. Dit uitsluitend via automatische incasso.
U kunt hier>>> een aanmeldingsformulier voor een digitaal abonnement downloaden.

Voor meer informatie kunt u mailen naar penningmeester A. Wouda: e-mailcontact>>>

Kopij voor Kerknieuws
U kunt kopij met bijlagen inzenden tot 8 dagen voor de verschijningsdatum naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Druk- en Kopieerwerk
Het afdrukken en bezorgen van Kerknieuws wordt geregeld door Paulus Lublink, Piet de Jong, Jan de Reus en Anton Brens.

Woensdag: Kopieerdag!
- Kopieerwerk wordt uitgevoerd op woensdag, het af te drukken werk uiterlijk dinsdagavond inleveren via E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Een afdruk kopiëren is ook mogelijk, maar de kwaliteit wordt dan slechter.
- Is gekleurd papier gewenst: dit tenminste een week van tevoren melden bij Paulus Lublink E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Het ophalen van drukwerk is te regelen met Paulus Lublink E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of de hoofdkoster: T: 050-5019390 of M: 06 135 22 135 - E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor onder meer de uitgave van 'Kerknieuws' werd in 1996 de Stichting Kerknieuws opgericht.
Meer dan 100 vrijwilligers helpen het bestuur bij het maken, kopiëren, vouwen en bezorgen van Kerknieuws.

F.A. de Jong - Voorzitter
Stieneke Snippe - Secretaris e-mail>>>