Mijn eigen kinderhoekHallo kinderen, Het Jeugd Activiteiten Team heeft, speciaal voor jullie, een hoekje gemaakt waar allemaal leuke dingen in staan:
Die je kunt lezen, kunt horen en doen, maar vooral waar je blij van kunt worden.

Klik op de verschillende 'menu-kopjes' die je ziet.

Nieuw: Adventsproject 2021

Het Plakboek van Lucas
Onze dominees en Jannie nodigen jullie uit mee te doen aan een mooi project voor de komende Adventstijd in de kerk. Ds. Walter Meijles legt in een filmpje uit hoe je mee kunt doen.
Dit is de link: https://youtu.be/k1l3oHJxOlQ
Jannie Boonstra zal de link ook naar jullie ouders sturen. A.s. zondag 28 november kunnen jullie thuis het eerste lichtje aansteken en een filmpje maken wat je met het plakboek van Lucas gaat doet.
Heb je nog geen plakboek? Mail naar Jannie en zij zorgt er voor dat je een plakboek krijgt.

De zondag daarna op 2e Advent, gaan we de eerste filmpjes in de kerk zien. En zo steeds verder naar de volgende Adventszondagen.
Alles over het Plakboek van Lucas kun je zien onder het 'menu-knopje ''Plakboek van Lucas'.

Terugkijken in ons fotoalbum
In ons fotoalbum zie je alle bijzondere activiteiten waar jullie aan mee hebben gewerkt, zoals:

Het lichtjesproject, engelenspeurtocht en #doeslief: zie>>>

Ook zie je in ons fotoalbum bijzondere jeugddiensten: zie>>>