Activiteitenboekje 2021-2022>>>
We hopen in het nieuwe seizoen weer met de activiteiten te kunnen beginnen. In het Activiteitenboekje staat alles duidelijk vermeld. Hieronder vermelden we de 'vaste' en eerstvolgende activiteiten.

Koffietijd Op de Helte en Koffie- en ontmoetingsochtend in Roderwolde
Op de Helte
Elke woensdagochtend van 09.30 - 11.00 uur vanaf 1 september
Roderwolde Jeugdgebouw Pastorielaan
Elke eerste dinsdagmorgen van de maand - eerste keer 7 september

Breviergebed op woensdagochtend in de Jacobskerk Roderwolde
Elke woensdagochtend om 08.30 uur staat de kerk van Roderwolde open. We bidden een breviergebed. Drie psalmen, een Bijbeltekst, stilte, en voorbeden, afgewisseld met een gezang en de lofzang van Zacharias. Na ongeveer een half uur ga je verfrist de dag weer in. Van harte welkom. Je hoeft je niet aan te melden.

STILTE zoeken, vinden, horen, zien
Elke vrijdag is de Catharinakerk toegankelijk van 11.00 – 12.00 uur voor een moment van rust en om in stilte een kaarsje voor een dierbare te branden.

Zie actuele flyer>>>

Bijbelkring - eerstvolgende bijeenkomst dinsdag 19 oktober
We gaan weer op weg, donderdagavond. Eens in de drie weken. We starten bij Genesis 12, want daar waren we gebleven. Van harte welkom.
Datum: dinsdag 19 oktober (Bij uitzondering deze keer op dinsdagavond)
Plaats: Op de Helte - Tijd: 19.30 - 21.00 uur

Geloven van wieg tot graf: donderdag 21 oktober
Plaats: Op de Helte - Tijd: 19.45 u in OdH
Eén of beide predikanten gaan met Cor Keers in gesprek gaan over zijn boek; allen van harte uitgenodigd ook hieraan deel te nemen.

Avond met een HARTELIJK WELKOM voor 'Nieuw' ingekomenen vanaf 2018, of eerder als u nog geen kennis hebt kunnen maken, op woensdag 27 oktober
Een gezellig en informatieve avond waarin het kerkleven rondom vieringen en activiteiten wordt uiteengezet. Maar bovenal om elkaar wat beter te leren kennen!
Plaats: Op de Helte - Tijd: 20.00 - 22.00 uur

Meditatie: In het suizen van een zachte stilte: eerste keer 28 oktober
Mediteren kun je leren. Meditatie is je lichaam en geest tot rust brengen.....
Plaats: Op de Helte, zaal 1 - Tijd: 20.00 - 21.30 uur

Avond voor onze vrijwilligers: vrijdag 29 oktober in OdH,
Plaats: Op de Helte - Tijd: inloop 19.30 u. Met zangeres en zangcoach Talitha Nawijn

Eetcafé Bij de Catharina
Datum: vrijdag 5 november
Plaats: Op de Helte - Tijd: 17.45 uur (Dus niet in De Deel)
Opgave: eetcafé@pkn-roden.nl

Zie: Activiteitenboekje, Kerknieuws en www.pkn-roden.nl

ATTENTIE: KERSTMARKT ZATERDAG 11 DECEMBER
Tijdens de kerstmarkt op de Brink, willen we op zaterdag 11 december van 11:00 tot 16:00 uur de Catharinakerk openstellen voor verkooptafels voor goede doelen. Ben je actief betrokken bij een goed doel en wil je een verkooptafel inrichten of ken je een goed doel in Roden dat wij zouden kunnen uitnodigen?
Neem dan vóór 15 november contact op met: Dea Smith: e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Taakgroep Vorming en Toerusting>>>
Truus de Jong, secretaris: e-mailcontact>>>