Activiteitenboekje Vorming en Toerusting  2022-2023

Leerhuisfolder 2022-2023

Hieronder vermelden we de eerstvolgende activiteiten en onderaan de vaste activiteiten. ACTIVITEITEN BINNENKORT

MEDITATIEVE PSALMENVIERING in de Triniteitskerk woensdag 24 mei.
Elke vierde woensdag van de maand om 19:00 uur. Er wordt één psalm gezamenlijk gelezen, één bijbel tekst en er is ruim baan voor stilte, meditatie en overdenking.
Volgende data: 26 juni, 26 juli. Henny Rodenburg

BIJBELKRING donderdag 1 juni om 19.00 uur in Pastorie Roderwolde
We sluiten het seizoen af met een gezamenlijke maaltijd. 
Ds. Sybrand van Dijk - E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

N.B.!! WORKSHOP 'huisje, boompje, beestje' op vrijdag 2 juni om 14.00 u. in De Deel niet op 26 mei
Deze workshop, gepland op vrijdag 26 mei in de Deel, wordt verzet naar vrijdag 2 juni, ook 's middags van 14.00 - 17.00 uur in De Deel
Opgave: E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam en tel. nummer.
 

Taakgroep Vorming en Toerusting
Truus de Jong, secretaris: e-mailcontactVASTE ACTIVITEITEN

Koffietijd Op de Helte 
Elke woensdagmorgen van 09.30 - 11.00 uur
Info: Ilse van Huffelen T: 050 50 17 538 - E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


STILTE zoeken, vinden, horen, zien
Elke vrijdag is de Catharinakerk toegankelijk van 11.00 – 12.00 uur voor een moment van rust en om in stilte een kaarsje voor een dierbare te branden.
Info: Tineke de Groot - E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Breviergebed op woensdagochtend in de Jacobskerk Roderwolde: (Niet in mei)
Elke woensdagochtend om 08.30 uur staat de kerk van Roderwolde open. We bidden een breviergebed. Drie psalmen, een Bijbeltekst, stilte, en voorbeden, afgewisseld met een gezang en de lofzang van Zacharias. Na ongeveer een half uur ga je verfrist de dag weer in. Van harte welkom. Je hoeft je niet aan te melden. Ds. Sybrand van Dijk - E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Terug naar Home>>>