Activiteitenboekje 2021-2022>>>
Hieronder vermelden we de eerstvolgende activiteiten en onderaan de vaste activiteiten.

ACTIVITEITEN BINNENKORT

Open repetitie - Adorate Dominum - o.l.v. Wietse Meinardi
Maandag 4 juli 2022  De Kandelaar Assen van 19:55 – 22:00  Oude Molenstraat 20
Zie www.adoratedominum.nl

Dik doun in de toene van ‘n ander 8 juli
Voor de gasten van het eetcafé organiseren we op 8 juli een barbecue vanaf half zes in de tuin van Brink 6.
U kunt zich hiervoor opgeven bij Clara en Hielke Penninga via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bellen 050-5014487. De kosten hiervoor zijn € 10,-. Geeft u zich snel op!

Om alvast in de agenda te zetten:
OPENLUCHTDIENST RODERWOLDE 28 AUGUSTUS

Al 61 jaar is er eind augustus in Roderwolde het befaamde openluchtspel achter de pastorie. Wist u dat er op 28 augustus ook weer een Openluchtdienst wordt gehouden? Iedereen is daar van harte welkom. Tzt volgt meer informatie

Taakgroep Vorming en Toerusting
Truus de Jong, secretaris: e-mailcontact

VASTE ACTIVITEITEN

Koffietijd Op de Helte en Koffie- en ontmoetingsochtend in Roderwolde
Op de Helte
Elke woensdagochtend van 09.30 - 11.00 uur: (29 juni laatste keer vóór zomervakantie)
Fokke de Jong maakte een aantal foto's van één van deze gezellige morgens: zie>>>

Roderwolde Jeugdgebouw Pastorielaan
Elke eerste dinsdagmorgen van de maand.(7 juni laatste keer vóór zomervakantie)

Breviergebed op woensdagochtend in de Jacobskerk Roderwolde:
Elke woensdagochtend om 08.30 uur staat de kerk van Roderwolde open. We bidden een breviergebed. Drie psalmen, een Bijbeltekst, stilte, en voorbeden, afgewisseld met een gezang en de lofzang van Zacharias. Na ongeveer een half uur ga je verfrist de dag weer in. Van harte welkom. Je hoeft je niet aan te melden.
Breviergebed van 8 augustus t/m 18 september zomerstop.

STILTE zoeken, vinden, horen, zien
Elke vrijdag is de Catharinakerk toegankelijk van 11.00 – 12.00 uur voor een moment van rust en om in stilte een kaarsje voor een dierbare te branden.