Activiteiten en Concerten
We plaatsen hier activiteiten en komende concerten, die niet alleen voor onze kerkleden interessant zijn; sommige kerkleden doen er wel actief aan mee.

Graag een activiteit of concert plaatsen? Mail naar de  webmasters>>>

Alzheimer Café Noordenveld donderdag 5 november 2020

De vrijwilligers van het Alzheimer Café zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen om op donderdag 5 november weer te starten met een fysieke bijeenkomst.
We hebben gemerkt dat de consequenties van de maatregelen rondom het coronavirus groot zijn en hebben daarom wat extra voorbereidingstijd nodig om de avond, voor de kwetsbare groep mensen met dementie, veilig en verantwoord te organiseren. We hebben te maken met een andere gang van zaken, wat gevolgen heeft voor het aantal gasten, de aanmelding en het programma. De eerder gecommuniceerde datum in oktober blijkt daarom niet haalbaar.
Zodra er meer te melden is over het programma en de wijze van aanmelding, zullen wij u daarover informeren. Ondertussen mag u al wel vast de datum noteren: 5 november, vanaf ca. 19.00 uur, Langewold Hotel te Roden.