Activiteiten en Concerten
We plaatsen hier activiteiten en komende concerten, die niet alleen voor onze kerkleden interessant zijn; sommige kerkleden doen er wel actief aan mee.

Graag een activiteit of concert plaatsen? Mail naar de  webmasters>>>

Elke eerste zondag in de maand: KerkCafé in De Deel!
Kerkcafé al langere tijd in het Scheeptra Trefpunt, maar vanwege de Corona tijdelijk in De Deel, Brink 2.
KerkCafé is niet bedoeld voor trouwe kerkgangers, maar voor mensen die God niet of niet meer kennen, misschien wel zoek zijn naar God.
En mensen die om een of andere reden de weg naar de kerk zijn kwijt geraakt. Of mensen die eenzaam zijn, graag met anderen willen praten over levensvragen.
Kent u zulke mensen, dan kunt u ze doorverwijzen naar het KerkCafé.
Wij vragen gebed voor onze vaste gasten en voor onszelf. Bid u mee voor wijsheid en mogelijkheden om in deze tijd het evangelie uit te dragen?
Namens het kernteam KerkCafé, Heleen Noordhof
Facebook: @kerkcaferoden - Instagram:kerkcaferoden