header_gerard_b.jpg

Op zonverhalentoptiendag 3 maart is er 's morgens één viering in Op de Helte: dan zal het Christelijk Mannenkoor Leek voor ons gaan zingen!
's Middags  om 16.30 uur wordt er een verhalenmiddag georganiseerd: we luisteren naar het verhaal over Ester.

Meer informatie over deze vieringen

Welkom op Wereldgebedsdag zondag 3 maart in Leek om 19.30 u.

Kerkdiensten
Voor onze Kerkdiensten op zondag nodigen we iedereen, jong en oud, van harte uit. Kom voor een moment van rust en bezinning en gezellige ontmoeting met koffie/thee/fris na de vieringen. Voor de kinderen is er Kindernevendienst. De vieringen worden om en om in Op de Helte en Catharinakerk gehouden. In de wintertijd wordt zoveel mogelijk in Op de Helte gevierd ivm de hoge energiekosten. Is Kerkbezoek niet mogelijk dan kunnen de vieringen online worden gevolgd. Graag tot ziens!

Foto's van de 'Scratch-Cantate-Psalm 2' met dank aan Fokke de Jong.
Foto's van de IkZieJouViering op 4 februari 2024 met dank aan Han Post.

Foto's van het gelegenheidskoortje en organist op 21 januari 2024, gemaakt door Ale Bakker: (Klik voor vergroting)

21jan2024 3

21jan2024 4