Reünie Catharinacantorij.

2018.11.25 Cantorij ReunieIn juni 2017 hield de Catharina-cantorij op te bestaan.
We spraken op de laatste gezellige middag af dat we elkaar in deze samenstelling jaarlijks weer zouden ontmoeten.
Dit jaar kwamen we voor dit weerzien bij elkaar in De Deel op de naamdag van Heilige Catharina, 25 november.

Wenskaart 2018-2019

Wenskaart 2018 19Weer een wenskaart!
Om alvast te noteren: de orgelstichting brengt weer een wenskaart uit. Een afbeelding van de Catharinakerk en de Winsinghhof, gezien vanuit het zuiden.
Na een onderbreking in 2017 gaan we dus voort op een traditioneel geworden pad. Het origineel is een fraaie aquarel van Tiny Spoelder-Migchelsen (1938-2013).
In eerstvolgend kerknieuws nr. 22-15 informeren we hoe u de, intussen gedrukte, kaart via de verkooppunten kunt bemachtigen.
De opbrengst is uiteraard bestemd voor het fonds van de orgelstichting.
Gera de Vries-de Jong

Nieuws van de beroepingscommissie

predikant gezochtGraag willen wij jullie vertellen hoe de afgelopen weken voor ons zijn geweest en wat we met elkaar hebben gedaan. Nadat op 28 september de advertentie verscheen hebben wij een behoorlijk aantal aanvragen gehad voor een informatiepakket.....

Twitter klein  Facebook