kopkerknieuwsklein.jpg

Kerknieuws

Het informatieblad 'Kerknieuws' van onze gemeente verschijnt m.i.v. 2019 eenmaal in de vier weken, uitgezonderd in de zomervakantie.
Het zomernummer geldt voor acht weken.

Rooster verschijningsdata in 2019 (jaargang 23) met details zie: Rooster 2019>>>

Een abonnement op kerknieuws kost € 11,50 per jaar: Bij voorkeur via automatische incasso

Een digitale abonnement is ook mogelijk voor € 5,-- per jaar. Dit uitsluitend via automatische incasso.
Voor aanmelding en informatie kunt u mailen naar penningmeester A. Wouda: e-mailcontact>>>

Kopij voor Kerknieuws
U kunt kopij met bijlagen inzenden tot 8 dagen voor de verschijningsdatum naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Druk- en Kopieerwerk
Het printen van Kerknieuws gebeurt door Paulus Lublink, Piet de Jong en Berend Postmus.

Woensdag: Kopieerdag!
- Kopieerwerk wordt uitgevoerd op woensdag, het af te drukken werk uiterlijk dinsdagavond inleveren per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Een afdruk kopiëren is ook mogelijk, maar de kwaliteit wordt dan slechter.
- Is gekleurd papier gewenst: dit tenminste een week van tevoren melden bij Paulus Lublink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Het ophalen van drukwerk is te regelen met Paulus Lublink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de hoofdkoster: T: 050-5019390 of M: 06 135 22 135 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Kerknieuws

Voor onder meer de uitgave van 'Kerknieuws' werd in 1996 de Stichting Kerknieuws opgericht.
Meer dan 100 vrijwilligers helpen het bestuur bij het maken, kopiëren, vouwen en bezorgen van Kerknieuws.

F.A. de Jong - Voorzitter
Z. Kamp-Wierenga - Secretaris e-mail>>>