Stichting Kerknieuws

kopkerknieuwsklein.jpg

Kerknieuws

Het informatieblad 'Kerknieuws' van onze gemeente verschijnt eenmaal in de drie weken, uitgezonderd in de zomervakantie.
Het zomernummer geldt voor 7 weken.

Rooster verschijningsdata in 2016 (jaargang 20) met details zie: Rooster 2017>>>

Aanmeldformulier voor abonnement>>>

Kopij voor Kerknieuws
U kunt kopij met bijlagen inzenden tot 8 dagen voor de verschijningsdatum naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Druk- en Kopieerwerk
Het printen van Kerknieuws gebeurt door Paulus Lublink, Piet de Jong en Berend Postmus.

Woensdag: Kopieerdag!
- Kopieerwerk wordt uitgevoerd op woensdag, het af te drukken werk uiterlijk dinsdagavond inleveren per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Een afdruk kopiƫren is ook mogelijk, maar de kwaliteit wordt dan slechter.
- Is gekleurd papier gewenst: dit tenminste een week van tevoren melden bij Paulus Lublink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Het ophalen van drukwerk is te regelen met Paulus Lublink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de hoofdkoster: T: 050-3643551 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Kerknieuws

Voor onder meer de uitgave van 'Kerknieuws' werd in 1996 de Stichting Kerknieuws opgericht.
Meer dan 100 vrijwilligers helpen het bestuur bij het maken, kopiĆ«ren, vouwen en bezorgen van Kerknieuws.

F.A. de Jong - Voorzitter
Z. Kamp-Wierenga - Secretaris e-mail>>>