Scriba e-mailcontact>>>

Kerk 2025 - Waar een woord is, is een weg>>>

Beleidsplan 2014 - 2018>>>

Afb. beleidsplan_2'Veranderende Tijden – met het oog op de toekomst –'........

Het moderamen heeft vanaf de winter 2013 tot in het voorjaar zich samen met gemeenteadviseur mevrouw Evi de Vries-Baarlink gebogen over de ontwikkeling van een beleidsplan. In een aantal sessies is het beleidsplan tot stand gekomen en in de kerkenraad besproken.

In Kerknieuws hebben we de grote lijnen van ons beleidsplan weergegeven.

Op de gemeente avond hebben we n.a.v. het beleidsplan reacties met elkaar mogen delen, zodat wij een plan krijgen dat ons samen verbindt en dat ons in de komende jaren een weg mag wijzen. En dat door de verschillende taakgroepen doorvertaald zal worden in werkplannen om gestalte te geven aan onze missie:

• "Als Protestantse Gemeente te Roden - Roderwolde willen wij present zijn in de samenleving.
  • Wij willen een geloofsgemeenschap zijn waarin ontmoeting met God en met elkaar centraal staat en wij willen leven vanuit het verlangen het verhaal van God te verbinden met de levensverhalen van mensen".

Reageren, vragen? Dat kan hier per e-mail>>>
De Kerkenraad