Diverse activiteiten/concerten

Activiteiten en Concerten
We plaatsen hier activiteiten en komende concerten, die niet alleen voor onze kerkleden interessant zijn; sommige kerkleden doen er wel actief aan mee.

Graag een activiteit of concert plaatsen? Mail naar de  webmasters>>>

Voorjaarsconcert Groninger Mozart Ensemble 21 april
Op 21 april geeft het Groninger Mozart Ensemble in Op de Helte in Roden zijn voorjaarsconcert. Mocht je op deze avond verhinderd zijn, dan kun je het voorjaarsconcert bijwonen in Haren.
Zie flyer>>> met gegevens over dit concert. Tom Meijer e-mail>>>

Theatergroep VERLOREN speelt DE ZAAK L - 3 en 4 mei Winsinghhof, Roden
Idee en tekst: Elly van Pagée - Regie Fenna Besijn
Het theaterstuk heeft een tijdsspanne van 50 jaar. Hoe zag de tijd er uit vlak voor de oorlog.
Welke keuzes maakten mensen in die tijd en wat was het gevolg daarvan.... Zie flyer>>>

Herdenkingsconcerten 2018 Ned. Bach Academie
Dit jaar is er gekozen voor het Requiem van Duruflé, uitgevoerd door Concertkoor en -orkest Drenthe. Daarnaast willen we op elke locatie stilstaan bij verzetshelden, dit in het kader van “Het jaar van het Verzet” (initiatief van Nationaal Comité 4 en 5 mei). De concerten vinden plaats: 28 april in Smilde, 29 april in Zuidlaren, 1 mei in Leeuwarden, 3 mei in Coevorden, 4 mei, aansluitend aan de (plaatselijke) Dodenherdenking in Hoogeveen.
Bijgaand vind u de flyer>>> met aanvullende informatie (kosten, hoe bestel je tickets, etc.).  Namens NBA, Menje Huiting – productiemedewerker. Organisatie via secretariaatskantoor Tol Secretarie,
Rijksweg 235 | 9423 PH Hoogersmilde | 0592-20 00 09 | www.tolsecretarie.nl