De dienst bekijken via Kerkomroep

Live kijken en hoe lang blijven diensten beschikbaar?
De uitgezonden diensten vanuit beide kerken kunnen live en nog gedurende enkele maanden bekeken worden via Kerkomroep>>>  N.B. klik op de link en scroll even naar beneden, zodat beide kerken zichtbaar worden en kies de gewenste kerk.
Vanuit de Catharinakerk zijn de diensten ook op YouTube te volgen. (Zoeken naar 'Catharinakerk Roden') Deze diensten worden, ivm privacy, een dag na de viering verwijderd.

Probleem met de ontvangst via Kerkomroep
Dit kan verschillende oorzaken hebben:

• Een slechte internetverbinding
  • Een verouderde computer
  • De 'lijn' van Kerkomroep is overbezet

Tip: Als er al wel verbinding is met Kerkomroep en de live-uitzending wordt niet zichtbaar, klik dan even op het symbooltje 'Vernieuwen' (zie voorbeeld hieronder), dan wordt de pagina opnieuw geladen. Dit is ook vaak een oplossing als beeld en geluid niet gelijk lopen. Dat symbooltje staat op de computer/laptop meestal vóór de adresregel, maar soms achter de adresregel, bijv op de TV.
Kerkomroep even afsluiten en opnieuw opstarten kan het probleem soms ook oplossen. Gelukkig zijn bij het later terugkijken weinig problemen.
pagina vernieuwen
Soms gaat er even iets mis
De beamteammedewerkers doen hun uiterste best alles goed in beeld te brengen. En soms gaat het even mis en wordt op een verkeerde knop gedrukt of de tekst komt iets te laat. Neem ons dat aub niet kwalijk. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om opmerkingen en suggesties door te geven.

Kijken en luisteren via de App van Kerkomroep op smartphone of tablet:
Zie aanwijzingen>>>