Terugblik Jeugd en gezin: 18, 19 en 20 november

JehebtvoicemailHet was een geslaagd weekend, waarin jongeren en kinderen een fijne avond beleefden op vrijdagavond en zaterdagavond. Tijdens de IkZieJouviering werd er op teruggezien d.m.v. foto's en een filmpje>>>  De Gospelgroep Voicemail zong mooie liederen en tot onze verrassing hoorden we een voicemail-bericht van God aan ds. Walter Meijles of eigenlijk aan ons allemaal! Met dank aan Ale Bakker kunnen we mooie foto's>>> zien. Op 27 november volgt nog een 'Krabbelviering':

KRABBELVIERING VOOR PEUTERS EN KLEUTERS
zondagmiddag 27 november om 15.30 uur in de Catharinakerk, Brink

Zondag 27 november is het weer zo ver: een krabbelviering! Voor kinderen tot ongeveer zeven jaar en hun ouders. We vertellen een bijbelverhaal, zingen, spelen en knutselen. We maken er, kortom,een feestje van. We beginnen om half vier. In de Catharinakerk aan de Brink. Thema deze keer: Geduld! Hoe lang kun jij wachten?

Zie poster met informatie over 3 bijzondere vieringen>>>

Afb. facebook