Solidariteitsplan energie en meer activiteiten

HartvoorrodenPlan in het kort: mensen die niet zoveel betalen voor hun energie en toch  2 x € 190 krijgen doneren dat en dit komt ten goede aan de mensen die niet kunnen rondkomen door de hoge energiekosten. Iedereen krijgt van het rijk de bijdrage van € 190 in november en december, of je die nu nodig hebt of niet. De mensen die deze bijdrage niet echt nodig hebben, vragen we hierbij om oog te hebben voor degenen die door de toegenomen energielasten in de problemen komen. De nood van deze mensen zal niet geheel opgelost worden door de actie, maar zal verlichting geven.

Geven
Er wordt een fonds gevormd door de donaties en mensen die hieraan willen bijdragen kunnen het geld storten op rekening NL45RABO0355807564 t.n.v. diaconie PKN Roden-Roderwolde onder vermelding van SOLIDARITEIT (de kerk heeft een ANBI status)
Elk bedrag is welkom en wellicht zijn er, behalve particulieren, ook kerken en organisaties die willen bijdragen.
We doen een beroep op u/jou als je de bijdrage van het rijk eigenlijk niet nodig hebt, om solidair te zijn met de mensen die echt in de problemen komen, door gul te geven. Het zal een korte actie worden, van 15 november 2022 tot 15 januari 2023, daarna wordt het geld uitgekeerd aan de aanvragers en stopt de actie.
De actie wordt gehouden voor de inwoners van de gemeente Noordenveld.
Voor uitgebreide informatie zie>>>

Meer activiteiten van 'Hart voor Roden':

Mannenontbijt>>>

Helpende handen>>>