Terugblik kamperen 18 en 19 juni en IkZieJou

Klavertje vierTijdens een feestelijke IkZieJouViering, waarbij het 'Klavertje vier' een grote rol speelde, hoorden en zagen we hoe enthousiast de jeugd het kamperen heeft beleefd. De twee 'overstappers' werden extra in het zonnetje gezet, kregen bemoedigende woorden mee van ds. Walter Meijles en een jeugdbijbel van Jannie. Dit alles onder toeziend oog (nog wel!) van de ouders. We hopen dat ze hun weg en geluk zullen vinden in de nieuwe tijd die nu komt.....

De viering werd omlijst door het zingen van ons 'AfentoeKoor' o.l.v. Ada Waninge. Voor Sijcolien waren er woorden van dank voor haar enorme toewijding voor de jeugd gedurende vele jaren. Velen hebben in de kerk van het samenzijn genoten en hopelijk kon thuis ook meegenoten en meegezongen worden via Kerkomroep en YouTube.
Lees hier>>> de blog van Ada over de IkZieJouViering

Afb. facebook