Activiteitenweekend 4, 5 en 6 juni zeer geslaagd

Voorkant poster voor websiteHet was een prachtig weekend van 4, 5 en 6 juni
Na een prachtige zonnige dag was er op vrijdagavond een fietstocht, die op het kerkplein begon met 'papat en nog wat' en daarna met spelletjes onderweg en Dolly was er bij! Bij terugkomst stond de ijskraam op het plein en smullen maar.
Op vrijdagavond kon meegedaan worden aan een spannende speurtocht met opdrachten en spionnen in het bos.
Filmpjes: vrijdagavond fietstocht>>> en zaterdagavond travelquest>>>
En de IkZieJouViering op zondagmorgen was feestelijk en ontroerend....

Het totaal bedrag2Er kon meegedaan worden aan een quiz met quizmaster ds. Walter. We genoten van het zingen van Daphne en vioolspel van Alyke. Hoogtepunt was de bekendmaking van het bedrag dat bij elkaar was gebracht samen met Dolly: € 1.316,00
Hilariteit alom toen Dolly in een mooie oldtimer kwam aangereden en de kerk binenreed! Van alle dolle avonturen van Dolly zijn filmpjes gemaakt, nog te zien in De Kinderhoek op deze site.
Het laatste filmpje, waar Dolly koninklijk in de auto komt aangereden en met de auto binnenkomt in de kerk, is hier>>> te zien
Kinderen van groep acht stapten, heel symbolisch door een 'tunnel' van basisschool naar voortgezet.
Jannie over NoachJannie vertelde het verhaal van Noach en met ds. Sybrand gingen we 'op reis'.
Ontroerend was het bidden, waarbij kinderen en ook ouderen konden aangeven waar zij blij of verdrietig over waren en een kaarsje kon worden aangestoken.
En alles werd omlijst door mooi pianospel van Arjan. En aan het eind van de viering kwam ook nog een 'levende' Dolly binnen! Roekoe, roekoe!
Twee mensen van het beamteam hebben hard gewerkt om alles goed in beeld te brengen en uit te zenden, zodat online via kerkomroep meegekeken kon worden! Met dank aan fotograaf Han Post kunnen we ook nog nagenieten d.m.v. mooie foto's: zie>>>
Een uitgebreid verslag van Ada's blog is hier>>> te lezen