Op zoek naar een Engel, groot succes!

Flyer Kinderkerst li.ged

Koninklijk bezoek bij familie Spriensma en Kats 
Zij hadden de meeste engelen gezien en daar prachtige foto's en collages van gemaakt. Met kadootjes en gezang kwamen de drie Koningen langs op 6 januari, de feestdag van Drie Koningen. Van dit bijzonder moment zijn foto's gemaakt en je kunt de Koningen ook horen zingen! 
Ga snel naar: De Kinderhoek - Engelenspeurtocht>>>

Engel in plaats van beertje - Zie volledige flyer>>>

Bij begin van de lockdown in maart dit jaar kwamen er overal knuffelbeertjes voor de ramen. We willen iedereen oproepen deze Kerstdagen een Engel voor of in het raam te hangen. Gekocht, gevouwen, gehaakt of hoe dan ook, Vvanaf kerstavond kunnen kinderen dan rondlopen in hun buurt om engelen te vinden. Van iedere engel maken ze een foto en sturen die naar opbouwwerkster Jannie Boonstra. Ieder engel komt weer terug in de Kinderhoek op de website.

Wie de meeste engelen gevonden heeft, of de mooiste, krijgt op 6 januari koninklijk bezoek. Dat is de feestdag van Driekoningen. Van hen ontvangen ze dan een prijs.
De zoektocht is van 24 december tot zondag 3 januari.

Niemand hoeft zich op te geven, kinderen lopen alleen of met een ouder op hun eigen tijd. Zorg dus wel dat uw engel/engelen voor Kerstavond op hun plek hangt/hangen.

Heb u nog geen engel?
Ideeën om een Engel te maken vindt u in De Kinderhoek op deze pagina>>>

De foto’s mogen worden opgestuurd naar:
Jannie Boonstra: E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - T: 0623734378

X

Right Click

Geen kopieermogelijkheid