Te Koop Aangeboden: ZWO Kalender 2021

Een kunstwerk uit ZWO kalender 2021Ook dit jaar hebben 13 kunstenaars weer een kunstwerk>>> gemaakt voor onze jaarlijkse kunstkalender. Het thema voor 2021 is: Deze wereld, nieuw.
Waarbij denkt u aan een nieuwe wereld? Wij vanuit het ZWO willen graag een wereld waarin voor iedereen kansen zijn op een goed en gelukkig bestaan.
Daarom zetten wij ons in voor het straatkinderenproject in Kampala Oeganda......

Dwelling Places vangt straatkinderen en jonge moeders met hun kinderen op, om ze een opleiding te geven en een nieuwe kans op een toekomst in de regio waar ze vandaan komen. Op dit moment echter, proberen ze ook voedselpakketten uit te delen aan die gezinnen die dit hard nodig hebben. Met de opbrengst van de kalender willen wij ze graag ondersteunen.

Omdat wij elkaar op dit moment niet of weinig kunnen ontmoeten in de kerk, bieden wij u aan om de kalender voor 25 november te bestellen. De kosten zijn nog steeds, € 8,00 per stuk. Wij zorgen er dan voor dat u de kalender(s) voor 5 december ontvangt. Wilt u de kalender eerder ontvangen dan kan dat natuurlijk ook. Na ontvangst van de kalender maakt u het geld over op rekening NL39RABO1262879698 ten name van de Diaconie protestantse kerk Roden t.n.v ZWO onder vermelding van uw naam.

U kunt de kalender bestellen bij: Jan Rusch: via email>>> of tel.nr. 050 50 12 866 en Dea Smith, tel.nr. 050 50 13 986. Wij hopen dat velen van u de kalender zullen bestellen zodat wij de straatkinderen in Oeganda blij kunnen maken met de wereld nieuw.

Namens de ZWO, Dea Smith