Indrukwekkend jubileumconcert 40 jaar cantorij

1. Jub. concert 23 2 2020Er is volop genoten van een feestelijk jubileumconcert van cantorij Roden op zondagmiddag 23 februari 2020. Voorzitter Wieger Vonk memoreerde het begin van de cantorij met oprichtster Miny Notenbomer t/m de huidige cantor Karel Stegeman. Er was een prachtig bloemstuk, gemaakt door Sjoukje...... 

Ook oud-leden voegden zich halverwege het concert bij en met elkaar klonk psalm 150 "Alles wat adem heeft, love de Heer' prachtig, waarbij het pianospel van Arjan voor ondersteuning zorgde. De liturgie kan hier>>> worden ingezien.
Gerard Smith en ondergetekende hebben foto's gemaakt, die we hier>>> kunnen zien. Luisteren naar het concert of nog een keer nagenieten? Dat kan via kerkomroep>>> (Even naar beneden scrollen en klikken op 'luisteren' bij de juiste dienst en tijd). Voor een verslag vanuit de cantorij klik hier >>>.

Hartelijk dank aan de cantorij en allen die hebben meegewerkt aan dit bijzonder mooi concert. We wensen hun veel plezier en succes verder en hopen nog vaak te kunnen genieten van onze cantorij Roden!
Webmaster Zwanny

X

Right Click

Geen kopieermogelijkheid