Een collage maken met een goed verhaal.

Op zaterdagmiddag 9 november namen we met z'n zessen deel aan de workshop 'Levensverhaal in beeld', met als subtitel 'collage van een goed verhaal'.
Iedereen had thuis als huiswerk al wat dingen opgezocht en/of uitgeprint.
We gingen werken met verschillende soorten gekleurd papier, decoratief plakband, plaatjes uit tijdschriften, lijm, stempels, kantrandjes en stiften.

collageIedereen ging met haar eigen idee aan de slag en het was regelmatig helemaal stil, zo gingen de deelnemers op in hun bezigheden. 
De onderwerpen waren heel verschillend. 
Er kwam een Hebreeuwse tekst voorbij over de schepping in een collage met de titel 'verwondering' en iemand had twee babyfoto's van haar ouders mee en creëerde daar een collage van 'wondertjes' mee.
Een een zwart olifantje van een wandkleed en een jurkje, gebreid door oma kregen een plekje op de collaga 'iets van mama/oma'.
Iemand maakte een mooie collage met een gedicht, dat werd omgeven door natuurfoto"s en twee andere deelnemers hadden hun overleden vader als onderwerp voor hun collage.

Rond vijf uur kon de middag worden afgesloten. 
Niet iedereen had het werkstuk afgekregen, maar het kon mee naar huis worden genomen om het verder af te maken. 
Voor foto's van deze middag zie >>>
Voor een persoonlijk verslag van deze middag hierbij een link >>> naar de website van Ada Waninge, die een blog schreef over deze middag onder de titel: 'Comfortzone'. 

X

Right Click

Geen kopieermogelijkheid