Terugblik weekend vol liefde 10-11-12 febr. 2023

Afb.LiefdeEen heel weekend over ‘ALLES IS LIEFDE’
Vrijdagavond voor tieners van 12 tot 16 jaar en opa’s en oma’s van alle leeftijden! Samen eten en daarna spelletjes doen. Zaterdagmiddag voor kinderen van 4 tot 12 jaar insectenhotels of vogelvoederhuisjes maken voor het goede doel: de kerk van vader Pietru in Moldavië. Afsluiting op zondagmorgen IkZieJou-viering...

natuurlijk ook over de LIEFDE.
We konden genieten van het zingen van mooie liederen, natuurlijk over de liefde, samen met het kinder-pop-up-koor o.l.v. Lianne en Fokelien met begeleiding van pianist Arjan Schippers. Verrassend was het pianospel van Lieke Venema; ze speelde ‘I Giorni (De dagen) van Ludovico Einaudie’. Er klonk dan ook een welverdiend applaus!
Fianne Brugge las het ontroerend gedicht van Toon Hermans ‘Als de liefde niet bestond’ en geraakt werden we door het zingen van het ‘Lied van de Bruid’, door Walter en Fokelien met begeleiding op de piano door Lieke.
Het verhaal van de ‘Barmhartige Samaritaan’ werd duidelijk uitgebeeld door de kinderen.
Hartjes werden uitgedeeld waarop een liefdevolle tekst geschreven kon worden voor iemand.
Ds. Walter Meijles had de leiding over de dienst en dat deed hij weer op zijn bijzonder talentvolle manier.
En hoe zouden we zonder het beamteam kunnen? Alles kwam op het juiste moment op het scherm door Annieke en Eildert zorgde op bekwame wijze voor de camerabeelden, zodat het ook thuis leek alsof men er bij was.
Foto stoepkrijtenNa afloop werd door de kinderen op het kerkplein nog met krijt over de liefde geschreven.

Bedankt Tineke Braspenning en alle medewerkers van het JAT voor de organisatie, want zonder jullie was dit weekend en deze dienst niet tot stand gekomen.

Webmaster Zwanny Kamp

 Afb. facebook