Activiteiten 2022-2023 en aandacht voor....

Afb.Activiteiten2022 2023!! Informatie over de toekomst van de gebouwen extra op maandag 3 april om half acht in Op de Helte. Opgeven bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Komende activiteiten
 - Op weg naar Pasen - Een hoopvol verhaal
Bijzondere activiteiten en concerten De Cirkel is geopend op 4 maart 

Activiteitenboekje V&T 2022-2023 - Leerhuisfolder 2022-2023

Pannenkoeken: 
Op 21 februari is genoten van het pannenkoeken eten... Katy maakte een aantal foto's>>> en gaf het volgende door:

"Het was een heel gezellig pannenkoekfeest. Ruim 60 personen hebben pannenkoeken gegeten voor het goede doel. Aan het eind van de maaltijd bleek er al € 533,55 in de rode pan te zitten. Dit bedrag kan de ZWO-werkgroep gebruiken om Father Petru in Moldavië te ondersteunen. Hartelijk dank aan alle pannenkoekenbakkers, én alle eters!"

Kerkdiensten
Voor onze Kerkdiensten op zondag nodigen we iedereen, jong en oud, van harte uit. Kom voor een moment van rust en bezinning en gezellige ontmoeting met koffie/thee/fris na de vieringen. Voor de kinderen is er Kindernevendienst. De vieringen worden om en om in Op de Helte en Catharinakerk gehouden. In de wintertijd wordt zoveel mogelijk in Op de Helte gevierd ivm de hoge energiekosten. Is Kerkbezoek niet mogelijk dan kunnen de vieringen online worden gevolgd. Graag tot ziens! 

 Afb. facebook