Harry Boerema draagt taken over

HarryBoeremaNa 38 jaar stopt Harry Boerema met het grootste deel van zijn activiteiten voor de kerk.

Harry schrijft hierover zelf:

Hierbij deel ik mee dat ik een aantal taken in het College van Kerkrentmeesters (C.v.K.) overdraag aan andere leden van het C.v.K. en/of aan leden van het wijkteam in Roderwolde. Deze taken betreffen: Het gebouwenbeheer van de kerkelijke gebouwen in Roden en de beheerstaken omtrent het gebruik en de verhuur van de Jacobskerk en van het Jeugdgebouw in Roderwolde.

Reeds 38 jaren ben ik actief als vrijwilliger in Roderwolde, en vanaf de oprichting van de SOW-kerk Roden-Roderwolde eveneens in Roden.

Inmiddels heb ik de 75 jarige leeftijd bereikt en ik merk al enige tijd dat de taken die ik tot voor kort op mij nam fysieke belastingen meebrengen. Het beheer van de Jacobskerk en van het Jeugdgebouw in Roderwolde zal door Dity de Vries worden voortgezet. Het regelen van de onderhoudstaken aan deze gebouwen blijf ik verzorgen. De uitvoering van dit onderhoud wordt uitbesteed aan een aannemer.

Harry Boerema