Aanvulling beamteam

Beamteam Op de Helte

Het beamteam Op de Helte bestaat uit 8 personen, die om de beurt de liturgische presentatie op zondag in Op de Helte verzorgen. Ook wordt desgewenst hulp geboden bij presentaties, films of muziek tijdens kerkelijke bijeenkomsten en uitvaarten. De groep zou graag willen uitbreiden met een paar enthousiaste mensen, die het leuk vinden met PowerPoint te werken. Als je nog geen ervaring hiermee hebt, zal natuurlijk alle hulp geboden worden die nodig is.
Meer informatie en aanmelding bij: Zwanny Kamp, tel 0505018133 - e-mail>>>

Beamteam voor Catharina

Naast de renovatie van de Catharinakerk, komen er meer vernieuwingen. O.a. worden digitale borden geplaatst, waarop de orde van dienst kan worden gevolgd. Om de presentaties mogelijk te maken, zijn natuurlijk vrijwilligers nodig, maar in ons digitaal tijdperk zal dat vast geen probleem zijn.
Wie kan en wil hierbij helpen? We hebben al een ‘Beamteam’ voor Op de Helte en de opgedane ervaring zal uiteraard doorgegeven worden aan de nieuwe groep. Misschien zijn er wel mensen die hiermee al ervaring hebben, bijv. bij het digitaal lesgeven op een school.
Als alles in de kerk is geïnstalleerd voor de presentaties, kan bekeken worden wat de mogelijkheden zijn. We hopen en verwachten dat er binnenkort een groep gevormd kan worden die hiermee t.z.t. aan de slag wil.
Aanmeldingen bij: Peter Bouwman, tel. 0505011235 – e-mail>>>
Zwanny Kamp, tel. 0505018133 – e-mail>>>