Koffie- en ontmoetingsochtend Roderwolde
Elke eerste dinsdag van de maand in Jeugdgebouw Pastorielaan Roderwolde - tussen 10.00 uur – 11.30 uur: Contactpersoon: Dirk van Hell - e-mail>>>

Koffietijd Op de Helte
Elke woensdagmorgen tussen 09.30 uur - 11.00 uur:
Contactpersoon: Ilse van Huffelen - e-mail>>>

-+-+- De activiteiten staan op datumvolgorde -+-+-

Paasviering in Jacobskerk 16 april
Dinsdagmiddag 16 april Paasviering in de Jacobskerk, aanvang 15.00 uur en aansluitend koffie met hapjes en een broodmaaltijd.

In Gesprek over Muziek: vierde bijeenkomst 1 mei
Muziek doet iets met je. Het kan diepe gevoelens in je naar boven halen. Ook kan muziek je boven jezelf uit tillen en voordat je het weet word je dan zomaar meegenomen op de klanken van een mooi muziekstuk.
Ook in de Bijbel zijn er voorbeelden te vinden van muziek. Heel bekend zijn de Psalmen die we zingen, maar ook zijn er lofliederen, zoals het loflied van Maria. Of David die op zijn harp speelt om koning Saul te kalmeren. Naast religieuze muziek is er ook veel andere mooie muziek te beluisteren.
We gaan we met elkaar luisteren naar muziek. Naar welke stukken, dat is nog een verrassing want iedere deelnemer kan zijn / haar eigen favoriete muziek laten horen. Na het beluisteren gaan we met elkaar in gesprek over de gekozen muziek.
De eerste 3 bijeenkomsten zijn geweest.
Datum woensdag 1 mei
Plaats Zamenhofstraat 10 bij Cor en Elly Keers - Tijd 19.30 uur

Leven met Verlies en Rouw laatste bijeenkomst 7 mei
Op dinsdag 2 april waren we als groep weer bij elkaar. We lazen en bespraken met elkaar het gedicht: Als je van iemand houdt van Dietrich Bonhoeffer. Een mooi gedicht dat veel opriep. Hierna ging Cor Keers in op het onderwerp slapen en dromen. Het was een waardevolle middag waarin we veel met elkaar konden delen.
Op 7 mei is het alweer de laatste keer in dit seizoen dat we bij elkaar komen. We beginnen dan ook weer om 14.00 uur in Op de Helte.
Maar ook in het nieuwe seizoen zullen we weer verder gaan met de groep. Iedereen, nieuwe of oude deelnemer is ook dan weer van harte welkom.

Graag tot ziens bij één van onze activiteiten, Taakgroep Vorming en Toerusting

Kunst in de Kerk van april t/m juni 2019
Expositie Kerkelijk Centrum Op de Helte in Roden - Kunstenaars: do-av groep van de Teken- en Schildergroep Roden
Thema: gevarieerd - Techniek: divers - Periode: van april t/m juni 2019