Vastenkalender 40dagentijd 2019

Nieuw beginOok dit jaar geeft de ZWO weer een Vastenkalender uit. Deze kalender heeft hetzelfde thema als het project van Kerk in Actie voor de 40dagentijd, namelijk 'Een nieuw begin'. Naast overdenkingen, spreuken, gedichten en gebeden bevat deze ook weer informatie over hulp die over de hele wereld door Kerk in Actie wordt gegeven en ons straatkinderenproject in Oeganda. De kalender is vanaf 17 februari na de ochtenddiensten te koop.......

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de Vastenkalender daar te kopen, maar hem toch wel graag willen hebben, dan kunt u deze ook per e-mail>>> of telefoon 050 50 12 866 bij mij bestellen.
De opbrengst van deze kalender gaat naar ons straatkinderenproject in Oeganda en daarom hebben we dit jaar de prijs vastgesteld op € 5.
Als u geen kalender wilt hebben, maar ons project toch wilt steunen, dan kunt u uw bijdrage afgeven bij het verkooppunt of in de collectebus aan de geldmeter bij de uitgang doen.
Hartelijk dank voor uw steun, waarmee we kinderen in Oeganda (een betere) toekomst kunnen bieden. Meer informatie over het project: zie>>>
Namens de ZWO, Jan Rusch