Druk-, bezorg- en vouwploeg in het zonnetje

DrukploegDe drukploeg is een begrip in onze kerkelijke gemeente. Drie jongens, Paulus, Piet en Berend, zorgen er al vele jaren voor dat allerlei soorten kerkelijke documenten worden geprint. Eenmaal in de drie weken wordt ook het informatieblad Kerknieuws door hen gedrukt, nadat het door een opmaakteam van 2 personen is gemaakt. Paulus maakt via de laptop contact met de printer en in één dag gaan er ruim 1000 bladen door de machine en door vele handen!.....

Hoofdbezorger Piet
Berend verzamelt de bladen, die door hoofdbezorger Piet worden gerubriceerd per wijk. Hij krijgt hierbij hulp van Jan. De vouwploeg zorgt er voor dat ze netjes gevouwen worden, zodat het bezorgen in de brievenbus geen probeleem oplevert. Sub-bezorgers brengen de stapels kranten naar een aantal bezorgers in een bepaalde wijk. Het is heel bijzonder dat dit allemaal zo goed geregeld wordt!
Hulde aan deze groep vrijwillgers! Zie foto's>>>
Zw. Kamp, secretariaat Stichting Kerknieuws