Terugblik gespreksavond over ‘BDE’ en vervolg op 20 februari

BDE 25 1 2018 kleinOp donderdagavond 25 januari 2018 was het ‘schip’ van de Catharinakerk vol belangstellenden voor het thema ‘Bijna dood Ervaring’. Ds. Walter Meijles had deze avond de leiding en aan de hand van een PowerPoint presentatie ging hij in op dit heel bijzonder gebeuren. We zien in filmpjes mensen vertellen over hun BDE ervaring. Wij horen hoe ingrijpend deze beleving voor hen geweest is, ook in hun leven daarna..... 


BDE 25 1 2018Tijdens een uitzending van Pauw en Witteman uit 2007, komt ook Pim van Lommel aan het woord. Om een indruk te krijgen van hetgeen besproken en gezien is, kunt u linken naar dit pdf-document>>> (In dit document kunt u een filmpje zien van 'BDE van Koos', dat niet is getoond op de gespreksavond, omdat het slecht verstaanbaar is. Ondertiteld is het nu goed te volgen)

Vervolg op 20 februari
Op dinsdagavond 20 februari is er een vervolg op deze avond in de winkel SoWeLu, spirituele cadeauwinkel, Heerestraat 30, Roden.
Deze avond heeft als thema ‘Ontmoetingen met een engel’. 
Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.
Opgave bij Ds. Walter Meijles – e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..