Kinderkerst/Kerstmiddag/nacht Jacobskerk Roderwolde

Herrie in herbergKinderkerstfeest vrijdagavond 22-12 om 19.00 uur
Kan ik nou eindelijk gaan slapen?! Rufines is herbergier en er is maar één ding wat hij wil: gaan slapen. Toch komen er telkens mensen bij zijn herberg langs, waardoor hij maar niet aan zijn rust toekomt. Hij is er zelfs chagrijnig van geworden......

Daardoor merkt hij helemaal niet dat hij middenin het kerstverhaal zit!
Er zijn elf spelers die het team vormen dat dit grappige kerstverhaal tot leven gaat brengen. En van het publiek wordt af en toe wel wat lawaai verwacht….
Dit speelse inspringspel wordt uitgevoerd op vrijdag 22 december in de Jacobskerk, aanvang 19.00. De toegang is gratis. Er wordt wel een collecte gehouden en natuurlijk is er, zoals altijd voor iedereen, warme chocolademelk of ranja met wat lekkers erbij.
Een kerstspel gemaakt voor kinderen van de basisschool en uitgevoerd door kinderen van basisschool “Het Palet”.
Begeleiding: Bartele van der Meer, Dity de Vries, ds Walter Meijles.

Kerstmiddag Jacobskerk 19 december
Ook dit jaar wordt in de Jacobskerk een Kerstviering voor belangstellenden gehouden.
U bent op dinsdag 19 december om 15.00 uur van harte welkom in de Kerk voor een korte viering, daarna gaan we gezamenlijk naar het Jeugdgebouw waar we onder het genot van een kopje koffie óf thee luisteren naar een kerstverhaal. Als afsluiting is er een broodmaaltijd.
U bent van harte welkom !!

Kerstnachtdienst Jacobskerk 24 december
Donne OstinateDe Kerstnachtdienst is op zondag 24 december en begint om 21.30 uur.
Dit jaar zal vocal group “Donne Ostinate” uit Roderwolde onder leiding van Esther van Dijk meewerken aan de dienst. U bent van harte uitgenodigd niet alleen om te luisteren maar ook om zelf de (kerst)liederen mee te zingen !!