Terugblik programma Activiteiten en Leerhuis

Voor het seizoen 2018/2019 zijn de activiteiten van de Taakgroep Vorming en Toerusting  en Leerhuis voorbij. Er wordt nu weer gewerkt aan het programma voor het volgend seizoen. We kunnen vaststellen dat het een zeer geslaagd seizoen is geweest met veel goed bezochte activiteiten. Vanaf hier een hartelijk dank aan alle medewerkers van V&T. Voor degene die nog even wil terugblikken, volgt hier een link naar de programma's:
Activiteitengids seizoen 2018-2019: zie>>> 
Leerhuisprogramma 2018-2019: zie>>>

Speciaal voor Maja het volgend bericht:

Afscheid Maja de Ruiter-Verwey
De prachtige uitvoering over Chagall, 'De schilder en de liefde' door 'Choral', was voor Maja de Ruiter de laatste door haar georganiseerde activiteit voor de Taakgroep Vorming en Toerusting. Zie>>>
Ongeveer veertien jaar was zij secretaris van deze taakgroep en hoe …
Notuleerde, verzorgde het beroemde paarse boekje, nodigde sprekers of groepen uit, regelde mede de Adventvoettocht, mailde en belde eindeloos veel, kookte soepen, en was in alles zeer zorgvuldig.
Vóór deze periode was Maja zeer betrokken bij het kerkasiel voor Vietnamezen en was ze diaken.
In totaal heeft ze 41 jaar kerkenwerk gedaan! Dan mag je wel eens stoppen... Maar niet zomaar: Maja zorgde ook nog voor een opvolger in de persoon van Truus de Jong, die ze een jaar heeft ingewerkt.
Op een stralende middag namen we in haar stijl afscheid van haar; o.l.v. Judith Oosterhuis was er een workshop schilderen op panelen met als thema 'Lente in de lucht'.En dit allemaal onder een stralende zon, met kleurrijke resultaten als herinnering. En Maja zou Maja niet zijn, als ze ons 's avonds bij de Italiaan niet een zelf geschilderde kaart aanbood …

Afscheid Maja 1

Afscheid Maja 2

 

 

 

 

 

 

Afscheid Maja 3

Klik op de foto's voor een vergroting 

 

 

 

 

 

Maja, we danken je hartelijk voor al het werk dat je verzet hebt! Dat je mag genieten van andere dingen….

Taakgroep Vorming en Toerusting,
Zwanet Bilker
Truus de Jong
Nettie Kramer
Martin en Diny Lanting
Bea van Lingen
Marieke Pranger

Terug naar Home>>>

Aanmelden
met account
facebook 

X

Right Click

Geen kopieermogelijkheid