Running dinner op 11 november

Afb.1 Running Dinner 11 11 2018

11 november is de dag,
dat mijn lichtje, dat mijn lichtje,
11 november is de dag,
dat mijn lichtje branden mag!

U kent vast nog wel dit oude versje van Sint Maarten, het liedje dat de kinderen zingen die langs de deuren gaan om snoepjes op te halen.
Dit jaar is het Running Dinner op 11 november met als thema: Sint Maarten.

We eten wat de pot ons gaat verschaffen, dus dat blijft nog even een verrassing.

We starten om 17.00 uur met het voorgerecht in de Vermaning, de Doopsgezinde gemeente aan de Padkamp, hierna gaan we voor het hoofdgerecht naar Op de Helte aan de Helterbult en vervolgens mogen we ons nagerecht genieten in de Triniteitskerk aan de Nieuweweg.

En dit alles staat natuurlijk in het teken van Sint Maarten.

Het zou heel feestelijk zijn als u een lampionnetje zou willen meenemen, het liefst zelfgemaakt, maar dit is natuurlijk niet verplicht.

Afb.2 Running Dinner 11 11 2018

Kom en laat u verrassen en geef u zo snel mogelijk op want er zijn slechts
60 plekken beschikbaar. Opgeven kan bij:
Tineke Hoornstra: e-mail>>>
Jansje Bos-Aslander: e-mail>>>
Yvonne Vos: e-mail>>>

!! Koks gevraagd !! - !! Koks gevraagd !!

En wij zoeken koks, want zonder koks kan het running dinner niet doorgaan. In overleg wordt er besloten wie wat gaat maken, dus hoe meer koks hoe minder werk!! Meer informatie hierover of opgave kan bij Jansje Bos-Aslander: tel: 06-43917302 of per e-mail>>>

Terug naar Kerkdiensten a.s. zondag>>>

Twitter klein  Facebook