Running diner op 10 november

Op zondag 10 november is er weer een Running diner.
Het thema is deze keer: de reizen van Paulus.

Paulus, die we kennen van zijn brieven, was ook een enthousiast reiziger.
Op zijn reisplanner zien we welke landen en stenden rond de Middellandse Zee hij bezocht.
Hij bracht daar het evangelie.
Vandaag gaan wij op reis langs de verschillende kerken en laten ons door Paulus inspireren.
Wij ontmoeten elkaar aan de verschillende tafels om gerechten te delen uit de landen die Paulus bezocht.
Tijdens de maaltijden zullen wij naar verwachting ook Paulus, Titus en Lydia ontmoeten.

17.00 uur: Voorgerecht in de Vermaning, Doopsgezinde Kerk aan de Padkamp.
Aansluitend: Hoofdgerecht in Op de Helte, Touwslager
Aansluitend: Nagerecht in de Rooms Katholieke Parochiekerk aan de Nieuweweg.

Opgeven voor de maaltijden kan bij Jansje Bos-Aslander: e-mail>>>

!! Koks gevraagd !! - !! Koks gevraagd !!

En wij zoeken koks, want zonder koks kan het running dinner niet doorgaan. Wilt u helpen met koken (recepten kunnen desgewenst aangeleverd worden) dan kunt u contact opnemen met Jansje Bos. We denken eraan om met Willibrord de Middeleeuwen in te gaan in in die stijl te gaan koken. We proberen de recepten eenvoudig te houden. In overleg wordt er besloten wie wat gaat maken, dus hoe meer koks hoe minder werk!!
Graag z.s.m. opgeven bij Jansje Bos-Aslander: tel: 06-43917302 of per

Terug naar Kerkdiensten a.s. zondag>>>